Svenska fotbollsläger

Få tips på träningsläger i Sverige för barn, ungdom och vuxna.

Träningsläger fotboll i Sverige

Ett fotbollsläger är som att slå två flugor i en smäll. Ni får massor med fotbollsträning och ett minne för livet tillsammans med hela laget. Fotbollslägret är ofta fyllt med mycket mer än bara fotboll och man får chansen att uppleva en ny plats, stad och massor med upplevelser tillsammans med laget med syfte till att vässa lagkänslan ännu mer. Träningslägrena här i Sverige är ofta anpassade för både vuxna och barn för att alla skall trivas och för att det skall bli en upplevelse även för ledarna.

Det finns ett otroligt stort utbud bland träningsläger för fotboll och därför har vi samlat ett gäng där allt finns att tillgå som exempelvis härlig miljö, bra kvalité på träningsområdena, utmärkt boende och med bra kommunikation.

Åk på fotbollsläger

Fotbollsläger i Falkenberg

Västkusten ger oss Falkenberg! Sommarstaden som grönskar tidigt på vårkanten och kan redan då erbjuda träningsläger för fotboll på härliga gräsplaner. Natursköna Falkenberg har mycket att erbjuda utöver bra träningsläger och lockar därför mycket turister på sommaren. Utöver bra träningsmöjligheter finns det även närhet till både havet och sjöar. 25 minuters bilresa från Falkenberg ligger Ullared och Gekås. Där kan du exempelvis shoppa benskyddstejp för halva priset, bara en sån sak gör det värt att boka in ert träningsläger här.

  • Paket Vesterhavet: 1350 :-/person inkl: 2 nätter i flerbäddsrum, sänglinne, helpension fr om middag ankomstdag t o m frukost på avresedag. Träning tillkommer. Boende i 4-6 bäddsrum med dusch/WC och TV. På hotellet finns även gemensamt sällskapsrum, biljardrum, konferensrum där man kan hålla teori. Detta boende är mycket populärt för just träningsläger eftersom träningsanläggningen ligger bara 1 km från hotellet.

Fotbollsläger i Göteborg

Sveriges näst största stad Göteborg erbjuder även den väldigt bra träningsläger. Med det blåvita hemmalaget och en glad man vid namn Glenn i tankarna hävdar många göteborgare att detta är Sveriges fotbollsstad. Göteborg erbjuder ett centralt träningsläger där man både bor och tränar väldigt centralt. Här lockas både vuxna och barn att utöver fotbollsträningarna utforska staden och kanske gå och titta på en match när hemmalaget i fotboll eller hockey spelar.

  • Paket Odin: 1290:-/person inkl: 2 nätter i 4-bäddsrum, sänglinne, helpension fr om middag ankomstdag t o m frukost på avresedag. Träning tillkommer. Hotellet serverar en buffé under alla måltider. I samma byggnad som hotellet finns även ett stort gym som ni har fri tillgång till under er vistelse. Träningen sker på både gräs- och konstgräsplaner i Göteborg med omnejd. Flera träningar genomförs på Heden, den populära mittpunkten under Gothia Cup! 

Fotbollsläger i Malmköping

Denna pärla skiljer sig lite ifrån de vi tidigare nämnt. Men med det sagt innebär det inte att denna är sämre på något sätt. Malmköping ligger på ett behagligt avstånd från Stockholm och erbjuder träningsläger för både vuxna och barn. Denna charmiga camping har en egen strand där man kan svalka sig mellan fotbollsträningarna samt en handelsby med mysiga cafén och charmiga butiker. Mellan träningarna finns det möjlighet till att spela beachvolleyboll, äventyrsgolf eller prova lyckan i fiske.

  • Paket Malmköpings bad & camping: 1350:-/person inkl 2 nätter i flerbäddsstugor eller flerbäddsrum. Helpension där samtliga måltider sker i huvudbyggnaden där det även finns ett sällskapsrum. Träningarna sker 150 meter ifrån boendet på sparbanksvallen där det finns tillgång till både gräs och konstgräs.

4.4 i snittbetyg av 9 röster