Behöver ni pengar till lagets träningsläger?

Få tips om hur ni kan göra och vad ni kan tänka på.

Tjäna pengar till laget för att kunna finansiera ert träningsläger

Kostnaderna för ett träningsläger varierar såklart beroende på vart ni har tänkt att åka, vad ni har tänkt göra utöver träningarna och hur mycket folk som skall medverka. Men gemensamt för alla destinationer är att ni tillsammans måste tjäna ihop pengar till laget för att kunna finansiera ert träningsläger. Detta ger utrymme för att träningslägret börjar redan här eftersom samarbete och kämparglöd bara är två av allt det som krävs utav laget. Detta är ingen hård och tuff uppgift utan ses snarare som kul och spännande där laget verkligen får användning för sin goda lagkänsla.

Tjäna pengar till laget tillsammans

Detta är som vi precis nämnt något man gör tillsammans. Ert mål med försäljningen är viktigt att definiera och diskutera med samtliga i laget för att alla skall sträva efter samma sak. Här räcker det inte med ”tjäna ihop pengar till laget” utan det skall istället vara mer i stil med ”tjäna ihop pengar till laget så att vi kan åka på träningsläger till Spanien i juni nästa år”. Detta mål kommer hjälpa samtliga i laget att motivera sig och kämpa för att driva försäljningen framåt.

Vad säljer man då? Genom åren har det faktiskt sålts nästa allt möjligt. Bland annat trisslotter, träningskläder, kakor, salami och biobiljetter. Även här är det viktigt att man diskuterar i laget vad nära och kära kan tänkas vilja köpa, och sen bestämma ut efter det vad man vill sälja. Det kan även vara en bra idé att bryta ner försäljningen på antalet personer ni är i laget för att lättare se hur mycket var och en kommer behöva sälja. Detta gör det lättare för samtliga att definiera sina egna mål och planera sin tid därefter. Det största laförsäljnigsföretaget i Sverige är Newbody som tillverkar underkläder och sportkläder. Newbody har hjälpt tusentals lag att tjäna pengar och har ett väldigt gott rykte om sina produkter som är billiga men ändå håller hög kvalité.

Tips – när ni skall tjäna pengar till laget

  • Definiera målet med er försäljning, låt alla ta del av målet och diskutera igenom det så att alla strävar åt samma håll.
  • Titta på er omgivning innan ni bestämmer er för vad ni skall sälja, vad är majoriteten mest i behov utav?
  • Hjälp varandra i laget att bryta ner försäljningen på hur många ni är. Detta gör att ni kan se hur mycket varje enskild person behöver sälja och man kan planera sin tid därefter.

5 i snittbetyg av 1 röster